Δραστηριοτητες

HARTINI POLI

Η Χάρτινη Πόλη, ένας από τους πιο δυναμικούς εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα, με διεθνείς συνεργασίες, που επεκτείνετε διαρκώς σύμφωνα πάντα με τις επιθυμίες του καταναλωτή και παραμένει σταθερή στις αξίες της & την αγάπη για το βιβλίο και τον αναγνώστη.

(www.hartinipoli.gr)

NAKAS BOOK HOUSE

Η αλυσίδα καταστημάτων NAKAS BOOK HOUSE συγκεντρώνει μια τεράστια συλλογή βιβλίων μεγάλων εκδοτών, χαρτοσχολικών ειδών, παιχνιδιών και όχι μόνο. Με αρκετό χώρο για περισυλλογή και αμέτρητες επιλογές από όλες τις κατηγορίες βιβλίων (λογοτεχνία, αστυνομικό, μυθιστόρημα, ποίηση, παιδικό κ.α.).

(https://www.nakasbookhouse.gr)

TRAVEL BOOKSTORE

Το πιο δημοφιλές εξειδικευμένο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο για πάνω από 23 χρόνια με ειδίκευση σε χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλες εκδόσεις ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος, για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

HEART BIT

Ο όμιλος κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της τουριστικής αγοράς. Η Heart Bit δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και το χονδρικό εμπόριο souvenir, τουριστικών αναμνηστικών ειδών όπως μαγνητάκια, αυτοκόλλητα κ.α.

CARTOGRAPHY

H ΟΡΑΜΑ και η εκδοτική εταιρία ROAD, πρωτοπόρος εταιρία στον ταξιδιωτικό τομέα, ένωσαν τις δυνάμεις τους με αποτέλεσμα να παρέχουν αποκλειστικά τα προϊόντα ROAD στην ελληνική και διεθνή αγορά από την ΟΡΑΜΑ. Το 2012 ο Όμιλος NAKAS GROUP απέκτησε το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης του λογότυπου ROAD για την παραγωγή και έκδοση χαρτών και ταξιδιωτικών οδηγών.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΠΡΑΝΙΔΗΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ: Ο όμιλος δραστηριοποιείται στο χώρο της χαρτογράφησης και της έκδοσης χαρτών από το 1970 με εξειδίκευση στους οδηγούς πόλεων με την έγκριση της ΕΛΠΑ. Διατηρώντας το όνομα, τις προδιαγραφές και το περιεχόμενο συνεχίζεται μέχρι και σήμερα η έκδοση των διακεκριμένων προϊόντων Καπρανίδη.

VEKTOR EDITIONS: Η εκδοτική εταιρία Vektor δραστηριοποιείται στον εκδοτικό και χαρτογραφικό τομέα με την έκδοση οδικών, τουριστικών & πεζοπορικών χαρτών αλλά και οδηγών για όλη την Αλβανική επικράτεια, με έδρα την Αλβανία.

CITY GRILL

To CITY GRILL αποτελεί την πιο πρόσφατη επιχειρηματική δραστηριότητα του ομίλου NAKAS GROUP. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα φιλόξενο και φιλικό χώρο που αναδεικνύει κάτι εντελώς διαφορετικό και πρωτότυπο στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αττικής. Ένα casual food εστιατόριο, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Ραφήνας, του οποίου το μενού έχει επιμεληθεί ο γνωστός σεφ Βησσαρίων Παρθένης. Στο μενού του θα βρείτε γεύσεις από την μεσογειακή, ελληνική και ανατολίτικη κουζίνα.

(https://citygrill.gr)