Δραστηριοτητες

HARTINI POLI

Η Χάρτινη Πόλη, ένας από τους πιο δυναμικούς εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα, με διεθνείς συνεργασίες και brands όπως: Wednesday (Viacom), Ρενέ Στυλιαρά (The only love brand), Παναθηναϊκός BC, Ολυμπιακός BC, Lucky Luke (Mediatoon), Garflied, Ninja Turtles (Paramount) κ.α, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, τις επιθυμίες του καταναλωτή και με επιλογές που αποτελούν statement στην κατηγορία βιβλίου, σχολικών και ειδών δώρου.

(www.hartinipoli.gr)

NAKAS BOOK HOUSE

Η αλυσίδα καταστημάτων NAKAS BOOK HOUSE συγκεντρώνει μια τεράστια συλλογή βιβλίων μεγάλων εκδοτών, χαρτοσχολικών ειδών, παιχνιδιών και όχι μόνο. Με αρκετό χώρο για περισυλλογή και αμέτρητες επιλογές από όλες τις κατηγορίες βιβλίων (λογοτεχνία, αστυνομικό, μυθιστόρημα, ποίηση, παιδικό κ.α.).

(https://www.nakasbookhouse.gr)

TRAVEL BOOKSTORE

Το πιο δημοφιλές εξειδικευμένο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο για πάνω από 25 χρόνια με ειδίκευση σε χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλες εκδόσεις ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος, για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

HEART BIT

Ο όμιλος κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της τουριστικής αγοράς. Η Heart Bit δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και το χονδρικό εμπόριο souvenir, τουριστικών αναμνηστικών ειδών όπως μαγνητάκια, αυτοκόλλητα κ.α.

CARTOGRAPHY

H ΟΡΑΜΑ και η εκδοτική εταιρία ROAD, πρωτοπόρος εταιρία στον ταξιδιωτικό τομέα, ένωσαν τις δυνάμεις τους με αποτέλεσμα να παρέχουν αποκλειστικά τα προϊόντα ROAD στην ελληνική και διεθνή αγορά από την ΟΡΑΜΑ. Το 2012 ο Όμιλος NAKAS GROUP απέκτησε το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης του λογότυπου ROAD για την παραγωγή και έκδοση χαρτών και ταξιδιωτικών οδηγών.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΠΡΑΝΙΔΗΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ: Ο όμιλος δραστηριοποιείται στο χώρο της χαρτογράφησης και της έκδοσης χαρτών από το 1970 με εξειδίκευση στους οδηγούς πόλεων με την έγκριση της ΕΛΠΑ. Διατηρώντας το όνομα, τις προδιαγραφές και το περιεχόμενο συνεχίζεται μέχρι και σήμερα η έκδοση των διακεκριμένων προϊόντων Καπρανίδη.

VEKTOR EDITIONS: Η εκδοτική εταιρία Vektor δραστηριοποιείται στον εκδοτικό και χαρτογραφικό τομέα με την έκδοση οδικών, τουριστικών & πεζοπορικών χαρτών αλλά και οδηγών για όλη την Αλβανική επικράτεια, με έδρα την Αλβανία.

CITY GRILL

Tα καταστήματα εστίασης CITY GRILL σε Ραφήνα και Αρτέμιδα αποτελούν την πιο πρόσφατη επιχειρηματική δραστηριότητα του ομίλου NAKAS GROUP. Πρόκειται για ιδιαίτερα φιλόξενους και φιλικούς χώρους που αναδεικνύουν κάτι εντελώς διαφορετικό και πρωτότυπο στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αττικής. Δύο casual food εστιατόρια, που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία, των οποίων το μενού έχουν επιμεληθεί τρεις πασίγνωστοι σεφ: Ηλίας Μαμαλάκης, Angelo Genovese και Βησσαρίων Παρθένης. Στο μενού τους θα βρείτε γεύσεις από την μεσογειακή, ελληνική και ανατολίτικη κουζίνα.

(https://citygrill.gr)