Αρχική Ανακοινώσεις Επικοινωνία Προσωπικά δεδομένα

NAKAS GROUP

Ο εκδοτικός όμιλος NAKAS GROUP κατέχει δεσπόζουσα θέση στην ελληνική αγορά τόσο αναφορικά με την εκδοτική του δραστηριότητα, όσο και στον τομέα των εισαγωγών, των εξαγωγών και της εμπορίας βιβλίων και τουριστικών αναμνηστικών ειδών.

Οι δραστηριότητες του Ομίλου διακρίνονται σε τρεις κλάδους: παραγωγή προϊόντων, χονδρικό και λιανικό εμπόριο.

Από τη δεκαετία του 2000, οι Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ υπό τη διοίκηση του εκδότη Θωμά Νάκα και των υιών του, Γιώργο και Αποστόλη Νάκα, διέγραψαν μια δυναμική πορεία ανάπτυξης και τον Νοέμβριο του 2013 μετατράπηκαν σε Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία “ΘΩΜΑΣ ΝΑΚΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ”.

Από το 2013 η ΟΡΑΜΑ ανήκει στον Όμιλο Εταιρειών NAKAS GROUP, γεγονός πολύ σημαντικό για τη διαχρονική πορεία της προς τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξή της στην ευρύτερη εκδοτική αγορά.

Στον Όμιλο NAKAS GROUP εκτός από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ ανήκουν οι Εκδόσεις NAKAS ROAD CARTOGRAPHY, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΠΡΑΝΙΔΗΣ, VEKTOR, ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ, τα ταξιδιωτικά βιβλιοπωλεία TRAVEL BOOKSTORE, τα βιβλιοπωλεία NAKAS BOOK BAZAAR και ΝAKAS BOOK HOUSE, η εταιρία παραγωγής τουριστικών αναμνηστικών ειδών HEART Bit και η εταιρία αυτοκόλλητων σήμανσης και πληροφόρησης i-SIMA.

Ο όμιλος NAKAS GROUP, με σημαντικές επενδύσεις στις εισαγωγές, τις εξαγωγές, τις εκδόσεις, το χονδρικό και το λιανικό εμπόριο, έχει σήμερα τη σημαντικότερη και πλέον διευρυμένη παρουσία στο χώρο των εκδόσεων.

BRANDS